feature-img

Varför el jour?

Elektriska fel och problem tar ingen hänsyn till vilken veckodag eller tid på dygnet som det är. De kan närmare bestämt inträffa när som helst. I många fall kan det vara viktigt att dessa fel åtgärdas så fort som möjligt. I de fallen är det mycket bra att kunna ha tillgång till el jour.

Genom att ha tillgång till ett företag som, likt oss, erbjuder el jour kan du få den hjälp du behöver oavsett vilken dag eller tid det är. Vi kan snabbt vara på plats när du kontaktar oss för hjälp med detta. Exakt hur snabbt beror däremot på var i Stockholmsområdet som du är baserad någonstans. I majoriteten av fall kan du dock räkna med att någon av våra jourelektriker kommer att kunna vara hos dig inom en timme!

Vi löser ditt problem

Vi erbjuder inte bara el jour, utan kan också förse dig med ytterst skickliga elektriker. När du kontaktar oss för hjälp med ditt problem kan du därför alltid räkna med att vi kommer att kunna åtgärda det hela utan några som helst problem. På så sätt kan du se till att din elektricitet kommer att börja fungera som den ska igen samtidigt som du kan återgå till ditt vanliga liv där hemma eller på jobbet!

feature-img

Vi är baserade i Vällingby

Vi som företag är baserade i Vällingby. Naturligtvis vänder vi oss dock inte enbart till kunder i just denna del av staden, utan till sådana i alla delar av Stockholmsområdet. Var i Stockholm med omnejd som du än bor eller är verksam någonstans är du därför varmt välkommen att vända dig till oss för hjälp!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify