Så kan vi hjälpa dig

Bland tjänsterna vi erbjuder ingår bland annat de i rutorna nedan.

img

El jour

I vårt tjänsteutbud ingår bland annat el jour. Det betyder att du kan kontakta oss för att få hjälp vilka dagar och tider som helst. Detta passar utmärkt för dig som drabbats av någon typ av elfel som behöver åtgärdas så fort som möjligt. Du kan i majoriteten av fall räkna med att vi kommer att vara på plats inom en timme från och med det att du kontaktar oss.

img

Elinstallationer

Vi finns också här för dig som behöver hjälp med någon typ av elinstallation. Det rör sig om installationer, ändringar eller reparationer av elektriska starkströmsanläggningar. Det kan också handla om anslutning av elektrisk utrustning till en starkströmsanläggning. Vilken typ av elinstallation det än gäller kan du alltid lita på att vi får jobbet gjort snabbt och effektivt!

img

Data och tele

När det kommer till data och tele kan vi hjälpa dig med att projektera och installera kompletta nätverksanläggningar. Det kan både röra sig om sådana av fiber eller koppar.

img

Felsökning

Är det något med din elektricitet som inte fungerar som det ska samtidigt som det är oklart var felet ligger någonstans? Det kan vi ta reda på genom att göra en felsökning. Självklart kan vi sedan även åtgärda felet om du så önskar.